Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Так сталось, що ви втратили роботу. При чому не заплановано, коли звільняєшся, і не маєш іншого варіанту працевлаштування. Це завжди стрес і розпач, що не дозволяють реально оцінити свої можливості. А вихід є !

Так сталось, що ви втратили роботу. При чому не заплановано, коли звільняєшся, і не маєш іншого варіанту працевлаштування. Це завжди стрес і розпач, що не дозволяють реально оцінити свої можливості. А вихід є !

Перш за все, звернення до центру зайнятості, який надасть безоплатні послуги з пошуку нової роботи, плануванні кар’єри шляхом професійної підготовки чи перепідготовки, призначить матеріальну допомогу по безробіттю тощо.

10:42 11.09.2019

Особливості трудових  прав жінок

Особливості трудових прав жінок

Відповідно до статті 184 Кодексу законів про працю України звільнення вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років, одиноких матерів при наявності дитини віком до чотирнадцяти років або дитини-інваліда з ініціативи власника або уповноваженого ним органу не допускається, крім випадків повної ліквідації підприємства, установи, організації, коли допускається звільнення з обов'язковим працевлаштуванням.

08:53 11.09.2019

Компенсація за невикористану відпустку

Компенсація за невикористану відпустку

Відповідно до статті 83 Кодексу законів про працю України у разі звільнення працівника йому виплачується грошова компенсація за всі не використані ним дні щорічної відпустки, а також додаткової відпустки працівникам, які мають дітей або повнолітню дитину з інвалідністю з дитинства підгрупи А I групи.

08:51 11.09.2019

Гарантії працівникам, які  проходять військову службу

Гарантії працівникам, які проходять військову службу

Відповідно до частини  2 статті 39 Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" в редакції від 08.02.2015 року зі змінами, внесеними Законом України від 15.01.2015 року № 116-VIII, за громадянами України, які призвані на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, або прийняті на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану на строк до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію, зберігається місце роботи (посада), середній заробіток на підприємстві, в установі, організації незалежно від підпорядкування та форми власності.

09:39 21.08.2019

Рекрутинг від служби зайнятості: реальні переваги для роботодавців

Рекрутинг від служби зайнятості: реальні переваги для роботодавців

Останнім часом в нашій мові з’являється багато запозичених слів, які не тільки складні у вимові, а й не зрозумілі за значенням. Наприклад, «рекрутинг» і похідні від нього «рекрутер», «рекрутинговий». Ці поняття напряму пов’язані зпошуком і підбором персоналу. Але як розібратись роботодавцю в нюансах рекрутингових послуг, щопропонують численні агентства? І які переваги має рекрутинг від державної служби зайнятості?

13:31 16.08.2019

Обмеження щодо застосування праці неповнолітніх

Обмеження щодо застосування праці неповнолітніх

У трудовому законодавстві в інтересах охорони здоров’я підлітків існують певні обмеження, що стосуються усіх працівників, молодших вісімнадцяти років. Зокрема, у статті 190 КЗпП встановлено заборону на застосування праці неповнолітніх на важких роботах і на роботах зі шкідливими або небезпечними умовами праці, а також на підземних роботах (Перелік важких робіт і робіт із шкідливими і небезпечними умовами праці, на яких забороняється застосування праці неповнолітніх, затверджений наказом Міністерства охорони здоров’я України від 31 березня 1994 р. № 46).

11:04 13.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь