A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Оголошено початок вступної кампанії 2023 року до Національної академії статистики, обліку та аудиту

Дата: 19.06.2023 16:32
Кількість переглядів: 427

Оголошено початок вступної кампанії 2023 року до Національної академії статистики, обліку та аудиту (НАСОА), що належить до сфери управління Державної служби статистики України.

HACOA здійснює набір на навчання студентів на умовах державного замовлення (за рахунок бюджетних коштів) та за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб за спеціальностями: Прикладна статистика та бізнес-аналітика, Цифрова економіка, Фінанси, банківська справа та страхування, Облік і оподаткування, Право, Публічне управління та адміністрування, Менеджиент. Маркетинг, Компʼютерні науки.

Крім того, у структурі Академії функціонують Коледж бізнесу та аналітики (м. Київ) і Фаховий коледж економіки та управління (м. Біла Церква), які здійснюють прийом на навчання студентів для здобуття фахової передвищої освіти на базі 9 та 11 класів.

Повідомляємо також, що у разі навчання на контрактній основі пільгові категорії студентів (учасники бойових дій та їх діти: особи, які проживали та зареєстровані на тимчасово окупованих територіях, діти-сироти до 18 років: інваліди 1-3 групи та інші) отримують знижки при оплаті за навчання від 30 до 50%.

Крім того, НАСОА має можливість повністю задовольнити потреби іногородніх студентів у проживанні у сучасному гуртожитку, при цьому вищезазначені пільгові категорії студентів отримують відповідні знижки при оплаті проживання в ньому.

Детальну інформацію з питань, повʼязаних зумовами вступу, можна отримати на сайті Академії nasoa.edu.ua та за телефонами: 099-639-66-43 - Черушева Галина Борисівна - зав. відділом профорієнтаційної роботи; 044-484-47-73 - відділ профорієнтаційної роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь