A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ ПРО ФОРМУВАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КРАСНОЛУЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ.

Дата: 24.10.2022 16:05
Кількість переглядів: 238

З метою визначення перспективних напрямків розвитку Краснолуцької територіальної громади, виконавчим комітетом Краснолуцької сільської ради розпочинається процес підготовки Стратегії розвитку громади на період до 2027 року.

Для стратегічного планування передбачається формування робочої групи з представниками різних сфер життєдіяльності населених пунктів територіальної громади.

Всім зацікавленим особам, які небайдужі до долі майбутніх поколінь, пропонується долучитися до процесу створення Стратегії розвитку Краснолуцької територіальної громади на період до 2027 року та подати свою кандидатуру для включення до складу робочої групи.

Для реєстрації потрібно подати заяву довільної форми на ім’я голови Краснолуцької сільської ради. Заява повинна містити відомості про заявника:

Прізвище, ім’я по батькові; адресу проживання; сферу діяльності; контактний телефон; згоду на обробку персональних даних.

Пропозиції щодо формування робочої групи необхідно подати до виконавчого комітету Краснолуцької сільської ради за адресою: вул. Миру, 24, село Красна Лука, Полтавська область, 37315 або на електронну пошту: krlukarada@ukr.net (в сканованому вигляді) в строк до 04.11.2022 року.

Довідки за телефоном 050-976-75-67

Контактна особа: Рубан Олексанлр.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь