A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

ПРОТИДІЯ ТОРГ ЛЮДЬМИ

Дата: 22.07.2022 10:08
Кількість переглядів: 344

Напередодні Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми службою у справах дітей, комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг», в рамках інформаційної кампанії, проведено засідання "круглого столу", в якому взяли участь: начальник  служби у справах дітей Краснолуцької сільської ради – Оксана ЛАРЧЕНКО, фахівець із соціальної роботи  КЗ «Центр надання соціальних послуг» Краснолуцької сільської ради Людмила КУЛІНІЧ, поліцейський офіцер громади – Дмитро МАРЧЕНКО, спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму виконавчого комітету Краснолуцької сільської ради – Юрій КУЛІНІЧ.

У своєму виступі начальник служби у справах дітей зазначила: «У відчаї, з відчуттям горя та суму — стан, у якому перетинають кордон жінки та діти, змушені втікати від жахіть війни. Торговці людьми, що заробляють на трудовій та сексуальній експлуатації, можуть скористатися цим. Здавалось би, кількість тих, хто виїздить зараз з України, зменшується. Проте саме зараз з міст, де тривають бойові дії, завдяки заходам з евакуації, до кордону рушають сотні й тисячі людей у нелегкому стані. Тому інформування може бути особливо важливим зараз».

На засіданні обговорені питання впровадження національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми. Також учасники обговорили порядок дій щодо проведення інформаційно-просвітницької кампанії з протидії торгівлі людьми на території громади.

 

У підсумку було вирішено: неухильно дотримуватись законодавчих актів щодо протидії торгівлі людьми, сексуальній експлуатації та насильства; своєчасно виявляти осіб, які постраждали від торгівлі людьми; проводити інформаційно-профілактичні заходи серед осіб, дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки; проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів територіальної громади згідно чинного законодавства; проводити бесіди з батьками та дітьми з питань попередження торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, з метою формування навичок безпечної поведінки під час евакуації та перетину кордону, виховання поваги до прав та основних свобод людини, толерантного ставлення до потерпілих від торгівлі людьми проводити інформаційну кампанію на сайті громади, сторінці

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь