A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Протягом минулого тижня фахівці Держпродспожив служби Полтавщини перевіри лимайже 800 об’єктів

Дата: 23.11.2021 11:06
Кількість переглядів: 274

Спеціалісти Головного управління Держпродспожив служби в Полтавській області здійснюють контролю за виконанням обмежень, визначених постановою КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протии епідемічних заходів на територіїі з значним погіршенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом» та постановами Головного державного санітарноголікаряУкраїни.

Спільноіз органами влади та місцевого самоврядування, Національної  поліції фахівці Управління щоденно проводять перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування,  закладів освіти та іншими об’єктами по виконанню встановлених карантинних заходів.

У період з 15.11.2021 р. по 21.11.2021р. Головним управлінням Держпродспожив служби в Полтавській області перевірено  майже 800  об’єктів.

Порушення протии епідемічних вимог  встановлено  на 347  об’єктах. До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема надано 347 приписів (пропозицій),  складено 207 протоколів  про адміністративне правопорушення.

У 11  випадках щодо виявлених порушень інформувались органи місцевої влади, 47 випадках проінформовано органи поліції.

Зокрема фахівці превірили:

395 об’єктів торгівлі продовольчими товарами (окрімринків), порушення встановили на 180 об’єктах. За недотримання вимог протии епідемічних заходів надали 180 приписів. Склали  109 протоколів про адмінправопорушення.

172 об’єкти торгівлі непродовольчими товарами, на 76 встановили порушення. Надали 76 приписів. Склали 41 протокол про адмінправопорушення.

59 закладів громадського харчування, на 37 встановлено порушення. Надали 37 приписів. Склали 27 протоколів про адмінправопорушення.

38 перукарень та салонівкраси, порушення протии епідемічних вимог встановили на 22 об’єктах. За недотримання вимог протии епідемічних заходів надали 22 приписи. Склали 16 протоколів про адмінправопорушення;

Здійснили 7 перевірок агропромислових ринків, порушення протиепідемічних вимог встановили на 6 об’єктах. За недотримання вимог протии епідемічних заходів  надали 6 приписів. Склали 3 протоколи про адмінправопорушення.

Перевірили 36 дитячих дошкільних заклади, порушення дотримання вимог протии епідемічних заходів виявили на 2 об’єктах. Надали 2 приписи щодо усунення порушень. Склали 1 протокол про адмінправопорушення.

Перевірили 46 освітніх заклади, порушення дотримання вимог протии епідемічних заходів виявили на 7 об’єктах. Надали 7 приписів щодо усунення порушень. Склали 1 протокол про адмінправопорушення.

8 аптек, оптик, порушення протиепідемічних вимог встановили на 2 об’єктах. За недотримання вимог протии епідемічних заходів надали 2 приписи.

1 готель, хостел, порушення протии епідемічних вимог встановили на 1 об’єкті. За недотримання вимог протиепідемічних заходів надали 1 припис;

32 об’єкти пасажирських перевезень, порушення протиепідемічних вимог встановили на 14 об’єктах. За недотримання вимог протиепідемічних заходів  надали 14 приписів, склали 9 протоколів про адмінправопорушення.

2 інших об’єкти нагляду (об’єкти побутового обслуговування населення, адміністративні та офісні приміщення, заклади ветеринарної медицини, АЗС,  поштові    відділення, об’єкти водопостачання, банківські відділення, ломбарди тощо), порушення протиепідемічних вимог не встановили.

Перевірки тривають. Дотримуйтеся елементарних протиепідемічних заходів, піклуйтеся один про одного! Всім здоров’я!

Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавськійобласті

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь