A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Педагоги – приклад не лише для дітей, а й для всієї громади.

Дата: 05.10.2021 13:05
Кількість переглядів: 304

Дякуємо всім вихователям, вчителям та викладачам, які вакцинувались від COVID-19 й захистили себе та людей поруч. Таких освітян, які щепились принаймні однією дозою вакцинивже 70%.

«Як вчитель біології я розумію, як функціонує імунітет – вакцинація є ефективним способом його створити. Крім цього, я вакцинувалась, бопрацюю з дітьми і хотіла уберегти своєздоров’я, але і не наражати учнів та учениць на небезпеку.

Реалії двох останніх навчальних років, коли ми змушені були дивитись на дітей через екран, довели, що особи стакомунікація – це те, чого потребують не лишеучні, але і вчителі. Коли спілкуєшся з дитиною, бачишїїреакцію та отримуєшзворотнійзв’язок – це і є найцінніше в нашійроботі. Я сподіваюсь, що ми залишатимемосяздоровими і зможемопрацювати в стінахшколи, боцепідвищуєрівеньзасвоєннянавчальногоматеріалудітьми і наш загальнийдобробут», – розповіла Ольга Калінкіна, вчителькабіологіїзагальноосвітньоїшколи І-ІІІ ступенів №12 міста Бердичева Житомирськоїобласті.

«Педагоги у всічасибулиносіямипрогресивнихідей. І вчитель ХХІ століттямаєтранслюватитаку ж прогресивність і своїм прикладом показуватипозитивнеставлення до вакцинації. Я вважаю, що педагог – цевисокоосвіченалюдина, яка вмієпрацювати з інформацією та аналізуватиїї. Такі люди маютьрозуміти, щострашніхворобиминулогостоліття ми подолали шляхом вакцинації. Такмаєвідбутись і з ковідом.

Чекати, покикоженвиробитьімунітет – безглуздо. Ми не знаємо, якіпонесемовтрати в умовахпостійнихмутаційвірусу. Вакцинація – цеспосібзахистити себе під час пандемії», – поділилась думками Оксана Хабло, заступниця директора з навчально-виховноїроботиПолтавськоїзагальноосвітньоїшколи І-ІІІ ступенів №10 ім. В. Г. Короленка.

Закликаємовсіхосвітян, якіщецього не зробили, вакцинуватись – захистити себе відважкогоперебігу COVID-19, госпіталізаціїчисмерті.

Дізнайтесь як записати ваш колектив на щепленняbit.ly/33WeIiNабовідвідайтенайближчий пункт чи центр масовоївакцинації та пунктах щеплень. Детальнийперелік на https://list.covid19.gov.ua/.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь