Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Педагоги – приклад не лише для дітей, а й для всієї громади.

Дата: 05.10.2021 13:05
Кількість переглядів: 333

Дякуємо всім вихователям, вчителям та викладачам, які вакцинувались від COVID-19 й захистили себе та людей поруч. Таких освітян, які щепились принаймні однією дозою вакцинивже 70%.

«Як вчитель біології я розумію, як функціонує імунітет – вакцинація є ефективним способом його створити. Крім цього, я вакцинувалась, бопрацюю з дітьми і хотіла уберегти своєздоров’я, але і не наражати учнів та учениць на небезпеку.

Реалії двох останніх навчальних років, коли ми змушені були дивитись на дітей через екран, довели, що особи стакомунікація – це те, чого потребують не лишеучні, але і вчителі. Коли спілкуєшся з дитиною, бачишїїреакцію та отримуєшзворотнійзв’язок – це і є найцінніше в нашійроботі. Я сподіваюсь, що ми залишатимемосяздоровими і зможемопрацювати в стінахшколи, боцепідвищуєрівеньзасвоєннянавчальногоматеріалудітьми і наш загальнийдобробут», – розповіла Ольга Калінкіна, вчителькабіологіїзагальноосвітньоїшколи І-ІІІ ступенів №12 міста Бердичева Житомирськоїобласті.

«Педагоги у всічасибулиносіямипрогресивнихідей. І вчитель ХХІ століттямаєтранслюватитаку ж прогресивність і своїм прикладом показуватипозитивнеставлення до вакцинації. Я вважаю, що педагог – цевисокоосвіченалюдина, яка вмієпрацювати з інформацією та аналізуватиїї. Такі люди маютьрозуміти, щострашніхворобиминулогостоліття ми подолали шляхом вакцинації. Такмаєвідбутись і з ковідом.

Чекати, покикоженвиробитьімунітет – безглуздо. Ми не знаємо, якіпонесемовтрати в умовахпостійнихмутаційвірусу. Вакцинація – цеспосібзахистити себе під час пандемії», – поділилась думками Оксана Хабло, заступниця директора з навчально-виховноїроботиПолтавськоїзагальноосвітньоїшколи І-ІІІ ступенів №10 ім. В. Г. Короленка.

Закликаємовсіхосвітян, якіщецього не зробили, вакцинуватись – захистити себе відважкогоперебігу COVID-19, госпіталізаціїчисмерті.

Дізнайтесь як записати ваш колектив на щепленняbit.ly/33WeIiNабовідвідайтенайближчий пункт чи центр масовоївакцинації та пунктах щеплень. Детальнийперелік на https://list.covid19.gov.ua/.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь