Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Україна для боротьби з COVID-19 додатковоотримає 12,8 млн доларіввід Агентства США з міжнародногорозвитку (USAID)

Дата: 06.09.2021 15:52
Кількість переглядів: 380

Про цейдеться в Спільнійзаявіщодостратегічного партнерства України та СполученихШтатів Америки, яка булаоприлюдненапіслязустрічі Президента УкраїниВолодимирЗеленський з Президентом США JoeBiden у Біломудомі.

Міністрохорониздоров'яВіктор Ляшко обговорив з USAID Ukraine - USAID Українадеталізазначеноїдопомоги та всііншіпроекти, щофінансуються в Україні, а такожтіпроекти, про якійшлося на зустрічі з представникамивищогокерівництва Агентства США з міжнародногорозвитку у Вашингтоні.

Зквітня 2020 року USAID працює в Українібезпосередньо з медичними закладами та Міністерствомохорониздоров’я для пом’якшеннянаслідків COVID -19.

Це робота полягає в допомозіреалізаціїстратегіїінформування про ризикиінфікування COVID-19, постачаннятоварів та обладнаннямедичним закладам, покращенняінфекційного контролю, збільшення доступу до тестування та посиленняведенняклінічнихвипадків. В рамках цихзусиль USAID допомогларозширити доступ до необхідноїкисневоїтерапії в лікарнях у 15 областях країни.

Як зазначаєміністр, такожбулиобговореніпитанняпідвищеннярівнявакцинаціївід COVID-19, основні причини відмовивідвакцинації та баченняМіністерстващодоновихкомунікаційнихкампаній з прискореннятемпіввакцинації, особливо середгрупризику.

Під час спілкуванняміністрохорониздоров'яподілився з колегамиуспіхами, які вдалось досягти в Україніреалізуючипроекти, щофінансуються за кошти Агентства США з міжнародногорозвитку та належногоспівфінансування з державного бюджету. Цезокремарозвитокстратегічногозакупівельникагалузі ДП «МедзакупівліУкраїни», оптимізація схем лікування ВІЛ-інфекції, перехід на державнефінансуванняпрофілактичнихпослуг, удосконаленнярегуляторних процедур введення в обіглікарськихзасобів та інше.

За результатами зустрічідосягли угоди про негайнеініціюваннярозширеноїпідтримки Агентства США з міжнародногорозвитку (USAID) для посиленнякампаніївакцинаціїпроти COVID-19 та продовження партнерства США з метою збільшенняможливостеймедичнихзакупівель та подальшогорозвиткусистемиохорониздоров’яУкраїни.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь