A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Україна для боротьби з COVID-19 додатковоотримає 12,8 млн доларіввід Агентства США з міжнародногорозвитку (USAID)

Дата: 06.09.2021 15:52
Кількість переглядів: 350

Про цейдеться в Спільнійзаявіщодостратегічного партнерства України та СполученихШтатів Америки, яка булаоприлюдненапіслязустрічі Президента УкраїниВолодимирЗеленський з Президентом США JoeBiden у Біломудомі.

Міністрохорониздоров'яВіктор Ляшко обговорив з USAID Ukraine - USAID Українадеталізазначеноїдопомоги та всііншіпроекти, щофінансуються в Україні, а такожтіпроекти, про якійшлося на зустрічі з представникамивищогокерівництва Агентства США з міжнародногорозвитку у Вашингтоні.

Зквітня 2020 року USAID працює в Українібезпосередньо з медичними закладами та Міністерствомохорониздоров’я для пом’якшеннянаслідків COVID -19.

Це робота полягає в допомозіреалізаціїстратегіїінформування про ризикиінфікування COVID-19, постачаннятоварів та обладнаннямедичним закладам, покращенняінфекційного контролю, збільшення доступу до тестування та посиленняведенняклінічнихвипадків. В рамках цихзусиль USAID допомогларозширити доступ до необхідноїкисневоїтерапії в лікарнях у 15 областях країни.

Як зазначаєміністр, такожбулиобговореніпитанняпідвищеннярівнявакцинаціївід COVID-19, основні причини відмовивідвакцинації та баченняМіністерстващодоновихкомунікаційнихкампаній з прискореннятемпіввакцинації, особливо середгрупризику.

Під час спілкуванняміністрохорониздоров'яподілився з колегамиуспіхами, які вдалось досягти в Україніреалізуючипроекти, щофінансуються за кошти Агентства США з міжнародногорозвитку та належногоспівфінансування з державного бюджету. Цезокремарозвитокстратегічногозакупівельникагалузі ДП «МедзакупівліУкраїни», оптимізація схем лікування ВІЛ-інфекції, перехід на державнефінансуванняпрофілактичнихпослуг, удосконаленнярегуляторних процедур введення в обіглікарськихзасобів та інше.

За результатами зустрічідосягли угоди про негайнеініціюваннярозширеноїпідтримки Агентства США з міжнародногорозвитку (USAID) для посиленнякампаніївакцинаціїпроти COVID-19 та продовження партнерства США з метою збільшенняможливостеймедичнихзакупівель та подальшогорозвиткусистемиохорониздоров’яУкраїни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь