A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Українська академія педіатричних спеціальностей підтримує рекомендації щеплення від COVID-19 підлітків із серйозними супутніми хворобами

Дата: 03.09.2021 08:33
Кількість переглядів: 527

УкраїнськаАкадеміяПедіатричнихСпеціальностейпідтримуєрекомендаціїНаціональноїтехнічноїгрупиекспертів з питаньімунопрофілактики та рішенняМіністерстваохорониздоров'яУкраїни, яким рекомендовано щепити вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTechдітейвікомвід 12 років, якімаютьвисокіризикиважкогоперебігу та ускладненьпісля COVID-19 через супутніхвороби.

Таких висновківАкадеміядійшла, проаналізувавшинаявнінауковідані, інструкції, рішеннярегуляторнихорганівіншихкраїн, зокремапозиціїколег з Європейськоїакадеміїпедіатріїщодоперевагвакцинаціїдітей та підлітківвід COVID-19.

Разом з тимУкраїнськаакадеміяпедіатричнихспеціальностейвважає,щопершочерговощепленнямаютьотримати люди з групризикуважкогоперебігу, розвиткуускладнень та смертівід COVID-19. Цігрупивизначені в Дорожнійкарті з вакцинаціївід COVID-19, зокремацелітні люди та люди з хронічнимизахворюваннями.

За умовищепленняпротикоронавірусноїінфекціївсіх охочих з групризику, Українськаакадеміяпедіатричнихспеціальностейвважає,щонеобхідно буде переглянутинаявні на той момент докази й даніщодоперевагвакцинаціїдітей, готова проаналізуватиїх та надати МОЗ.

Академіятакожзазначає, щорегуляторніоргани ЄС дозволили до використання вакцину відкомпаніїModerna для дітейвікомвід 12 до 17 років. Також в Китаїсхваленовикористаннявакцини CoronaVac відкомпанії Sinovac для дітейвікомвід 3 років.

Українськаакадеміяпедіатричнихспеціальностейтакожпідкреслює, щовкрайважливо не припинятиплановіщепленнядітейпротиіншихінфекційнихзахворюваньвідповідно до календаря щеплень.

#COVID19#вакцинація

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь