A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку “Генеральний план з розробкою плану зонування території села Сватки Гадяцького району Полтавської області.”

Дата: 16.03.2021 11:30
Кількість переглядів: 565

                                                                             ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку  “Генеральний план з розробкою плану зонування території села Сватки Гадяцького району Полтавської області.”

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації, що є документом державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО), виконавчий комітет Краснолуцької сільської  ради повідомляє про початок та строки громадського обговорення проекта документу державного планування: “Генеральний план з розробкою плану зонування території села Сватки Гадяцького району Полтавської області.”.

Генеральним планом з планом зонування території розглядається планувальна організація села Сватки, визначаються напрямки його територіального розвитку, надаються пропозиції, щодо забудови та використання території села з метою забезпечення його сталого розвитку.

У звіті СЕО проведена оцінка впливу на навколишнє природне середовище рішень розробленого генерального плану та передбачено ряд заходів щодо поліпшення стану навколишнього природного середовища села, які стосуються факторів, що негативно впливають на стан атмосферного повітря, водних ресурсів, ґрунтів і, як наслідок на стан  здоров’я населення.

Підставою для розроблення містобудівної документації є рішення тридцять сьомої сесії Краснолуцької сільської ради Гадяцького району Полтавської області сьомого скликання “Про надання дозволу на розроблення Генеральних планів сіл Сватки, Бірки, Шевченкове, Берізки Гадяцького району Полтавської області”.

Розробником документа державного планування місцевого рівня (містобудівної документації) та звіту СЕО є ФОП Вітько Олена Леонідівна, м. Полтава.

Організатором громадського обговорення визначений виконавчий комітет Краснолуцької сільської ради.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження:.

Краснолуцька сільська рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури.

Дата подання заяви про визначення обсягу СЕО і оприлюднення її шляхом розміщення на сайті Краснолуцької сільської ради: http://krasnolucka.gromada.org.ua Публікації заяви в газеті –Базар Медіа від 04.03.2021р.. Обговорення тривали з 04.03.2021 по 03.04.2021р.

Дата подання повідомлення оприлюднення документу державного планування та звіту СЕО  на офіційному сайті Краснолуцької сільської ради:  - http://krasnolucka.gromada.org.ua  04.03.2021. Публікація повідомлення в газетах — Базар Медіа від 04.03.2021р Громадські обговорення тримають 30 днів. Початок обговорень -  04.03.2021р. Строк завершення громадських обговорень — 03.04.2021 (включно).

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо).

З матеріалами документу державного планування місцевого рівня (містобудівна документація):  “Генеральний план з розробкою плану зонування території села Сватки Гадяцького району Полтавської області” та звіту СЕО можна ознайомитись на офіційному сайті  Краснолуцької сільської ради:  http://krasnolucka.gromada.org.ua або у приміщенні Краснолуцької сільської ради  (с. Красна Лука вул. Миру 24).

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі за адресою: 37315, с. Красна Лука, Миргородського району, Полтавської обл, вул. Миру, 24, Краснолуцька сільська рада або на електронну пошту: krlukarada@ukr.net.

У повідомленнях вказуються прізвище, ім'я по батькові, адреса місця проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції та пропозиції, що надійшли після строку завершення громадських обговорень не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 15.03.2021 року о10 год. 00 хв. за адресою: 37315, с. Красна Лука, Миргородського району, Полтавської обл, вул. Миру, 24.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування.

Краснолуцька сільська рада, 37315, с. Красна Лука, Миргородського району, Полтавської обл, вул. Миру, 24.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій.

Краснолуцька сільська рада, щоденно (крім вихідних) з 04.03.2021р.  По 03.04.2021 в робочий час за адресою: (37315, с. Красна Лука, Миргородського району, Полтавської обл, вул. Миру, 24,). та на електронну пошту: krlukarada@ukr.net

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування.

Сайт Департаменту природних ресурсів Полтавської ОДА http://www.eco-poltava.gov.ua/ . (розділ “Стан довкілля).

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування. Немає потреби.

Краснолуцький сільський голова                                   В.В. Романенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь