Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні здобувачі освіти та батьки!

Дата: 25.08.2020 11:35
Кількість переглядів: 1941

20 серпня 2020 року на виконання Розпорядження Краснолуцького сільського голови Романенка Віктора Васильовича № 99-ОД від 30 липня 2020 року, було проведено огляд стану підготовки закладів освіти Краснолуцької сільської ради до 2020-2021 навчального року.

До складу комісії було залучено в.о. старост сільської ради, фахівців Управління держпродспоживслужби в Гадяцькому районі, сектора ДСНС в Гадяцькому районі, профспілок, центру лабораторних досліджень, відділу освіти, батьківських комітетів.

Крім готовності надавати змістовні знання, виховувати гідних громадян і патріотів України, члени комісії значний час присвятили вивченню стану створення безпечного середовища для здобувачів освіти та педагогічних працівників і обслуговуючого персоналу.

Для належної організації навчального процесу було проведено значний об’єм робіт по підготовці навчальних закладів:

  • проведено біжучі ремонти,
  • продовжується надходження підручників,
  • закуплені меблі та все необхідне обладнання для НУШ.

Членами комісії надані змістовні рекомендації щодо організації роботи закладів в у мовах пандемії COVID-19, організації системи НАССР, забезпечення належних умов для функціонування системи пожежної безпеки в ЗДО та ЗЗСО.

Шановні здобувачі освіти та батьки!

Заклади освіти громади чекають на вас! Запевняємо, що діти громади матимуть можливість здобувати освіту в належних закладах, а найголовніше, безпечно відвідувати садочки та школи.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь